^Sus

Maestri în Industria Lânii

Translate This Website

Romanian Chinese (Simplified) Czech English French German Italian Polish Portuguese Russian Spanish Turkish

Random Leather Sample

4.jpg

Vizitatori OnLine

We have 5 guests and no members online

Home

Despre Tolga SRL

Tolga  SRL - Profesioniști în lână !

Înființată în 1999 de către Erdogan Ergun Akavci, SC TOLGA SRL este o companie românească de care Regiunea Sibiu poate fi mândră. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură răsplatește în fiecare an firma noastră cu distincții și premii. Ne clasăm în fiecare an pe primul loc la export și suntem mândrii că meritele ne sunt recunoscute.

TOLGA SRL operează o linie performantă de prelucrare a lânii brute colectate de la producătorii locali din Mărginimea Sibiului și nu numai. Compania are o capacitate de producție de 50 tone pe zi  și exportă lână brută către multe piețe din Estul și Vestul Europei. Suntem bucurăși că produsele noastre ajung și pe piața chineză. Tolga SRL este principalul furnizor de lână nespălată al firmei Pozitiv Wool din Turcia, firmă cu tradiție în această industrie. 

Suntem în permanență interesați în exinderea activității noastre pe piețe noi din țară și peste hotare și garantăm produse de calitate și seriozitate. Premiile obținute an de an garanteaza aceste lucruri.

Cu sediul situat în Sibiu, România, S.C. TOLGA S.R.L. este partener al renumitei firme POZITIF WOOL din Usak, Turcia. Suntem o companie de import export în Turcia și Romania.

Desfășirăm activități de spalare a lânei și exportăm lână spălată și nespălată sau piei de oaie. importăm diferite tipuri de lână din Ungaria, România, Libia, Bulgaria, Georgia, Grecia și Turcia. Exportăm apoi lână în toată lumea: Anglia, Italia, Spania, Portugalia, Germania, Ungaria, Pakistan, Irlanda, China.

Exportăm deasemenea lână produsă în Turcia. Exportăm lână de oaie spălată sau nespălată cu dimensiuni cuprinse între 18 și 45 microni.

Dacă doriți orice fel de lână, vă rugăm să ne contactați. Putem livra orice cantitate de lână din tabelul de mai jos.